0
תיאור המנה:
שילוב מנצח של בשר מטוגן ורך בפנים עטוף בבצק עלים מתפצפץ בפה, ומעל הכל ניתן להוסיף את ה-רוטב ה-נוסטלגי והטעים מכולם – רוטב פטריות סמיך ונוטף עם פטריות טריות עסיסיות ובשרניות.
תכולת מנה:
3 יחידות למנה/ ניתן להזמין בתוספת רבע ליטר רוטב פטריות
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק עלים, בשר טחון, בצל, פטריות, בהרט, חוויאג', הל, כורכום, שמן, מלח, פלפל, קורנפלור
הוראות חימום והגשה:
חימום קל בתנור או טוסטר אובן שחוממו מראש .
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר עד 3 ימים
אחד הטובים שאכלנו
שני צ. | 12.05.2024