תיאור המנה:
נתח דג סלמון אפוי בתנור בתיבול לבחירה:
- קלאסי: שום ולימון עם עשבי תיבול
- מתקתק: סילאן, סויה, חרדל
הכי טעים - לאכול על מצע של תרד מאודה עם שום** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
כ-200 גרם דג
ניתן להזמין עם רבע ליטר תרד מאודה
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
דג סלמון בתיבול שמן זית, שום, לימון, מלח, פלפל, עשבי תיבול
או: בתיבול מתקתק של סילאן, סויה, חרדל, שמן זית
תרד מאודה עם חמאה (חלבי) או שמן זית (פרווה) ושום
הוראות חימום והגשה:
מיקרו, בתנור חם לכמה דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר