כנפי עוף בטמפורה / שוקי עוף בטמפורה
כנפי עוף בטמפורה / שוקי עוף בטמפורה
חדש ביאמי! מהבית של גסאן

חדש ביאמי! מהבית של גסאן

כבר מילדות נמשכתי לעולם הריחות והתבלינים של המטבח הערבי / דרוזי מבית אימי. עם השנים נחשפתי יותר ויותר אל רזי הבישול ורקיחת התבלינים המסורתיים . כיום אני קצב מזה 12 שנים, קרניבור אמיתי שנשוי...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! מהבית של גסאן »

תיאור המנה:

כנפי עוף / שוקי עוף שנחים בטמפורה בתיבול עדין וממכר, שמים שנורקל וקופצים לשמן עמוק.

תכולת מנה:

6 כנפי עוף חצויות / 6 שוקי עוף

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כנפי / שוקי עוף, קמח, קורנפלור, אבקת אפיה, תבלינים

הוראות חימום והגשה:

תנור / מיקרו

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! מהבית של גסאן:

אורז לבן 22 ₪
0
סלט ירקות ערבי 39 ₪
1 2 3 4 5
1
49814