תיאור המנה:
טארט קלאסי ועדין, עם אגסים קלופים מבושלים ביין אדום,
בסיס פריך ומלית שקדים אלגנטית
הטארט לא כשר לפסח
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קמח, שמן קוקוס, אבקת סוכר, אגסים, יין, סוכר חום, שקדים טחונים, קורנפלור
הוראות חימום והגשה:
להגיש בטמפ' החדר,
אפשר לחמם מעט לפני ההגשה במיקרו לפי הוראות היצרן
או בתנור על 180 מעלות כ5-7 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
לשמור במקרר, ניתן להקפאה
טארט מצויין ומומלץ מאוד
ענת צ. | 25.04.2024