ירוקים מוקפצים בקונפי שום ומלח ים
ירוקים מוקפצים בקונפי שום ומלח ים
הקווקזי של מוטי

הקווקזי של מוטי

רגע לפני שאתם מזמינים את האוכל המסורתי והביתי שלי אני מזמין אתכם להכיר אותי בכמה מילים.
שמי מוטי יבדייב נולדתי באזרבייג'ן בכפר יהודי הררי.
גדלתי ולמדתי לעבוד עם הידיים במטבח הקווקזי, מטבח מטריף...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הקווקזי של מוטי »

תיאור המנה:

פרחי ברוקולי, זוקיני ושעועית ירוקה מוקפצים בקונפי שום ומלח ים אטלנטי** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פרחי, ברוקולי, זוקיני, שעועית ירוקה, שום, מלח ים אטלנטי, פלפל שחור גרוס, שמן זית, שמן סויה

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק', במחבת על אש בינונית

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור

מנות נוספות מהמטבח של הקווקזי של מוטי :

חוות דעת לקוחות

עידו ו.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

השעועית הייתה סיבית וקשה לאכילה, אבל מנה סבבה

עידו ו. | 23.03.2024
48908