פירשקי מסורתי
פירשקי מסורתי
הקווקזי של מוטי

הקווקזי של מוטי

רגע לפני שאתם מזמינים את האוכל המסורתי והביתי שלי אני מזמין אתכם להכיר אותי בכמה מילים.
שמי מוטי יבדייב נולדתי באזרבייג'ן בכפר יהודי הררי.
גדלתי ולמדתי לעבוד עם הידיים במטבח הקווקזי, מטבח מטריף...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של הקווקזי של מוטי »

תיאור המנה:

כיסוני בצק ממולאים בתפוחי אדמה מרוסקים ובצל קצוץ מטוגן / סלייסים של כרוב וגזר מוקפצים

תכולת מנה:

3 יחידות במילוי תפוחי אדמה / 3 יחידות במילוי כרוב וגזר

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח חיטה, תפוחי אדמה , מלח, פלפל שחור, בצל, / כרוב לבן, גזר, רסק, מלח, פלפל שחור

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר, במיקרוגל, בתנור המחומם על 180 מעלות לכ-10 דק'

הוראות אחסון והקפאה:

בקירור

מנות נוספות מהמטבח של הקווקזי של מוטי :

חוות דעת לקוחות

יפה מ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 1

הבצק היה חסר טעם.תפוחי האדמה היו מימיים וללא מלח.זרקתי את כל המנה

אנונימי | 13.04.2024
יעל ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

בצק דק ופריך ומילוי טעים, לדעתי היה חסר מלח במילוי אבל עדיין טעים!

יעל ק. | 29.03.2024
יעל ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הבצק היה טעים מאד וכך גם מילוי תפוחי האדמה שהיה מתובל באופן עדין.

יעל ק. | 06.03.2024
יעקב צ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

פירשקי כמו שצריך

יעקב צ. | 28.02.2024
48897