מרק בשר בסגנון מזרחי
מרק בשר בסגנון מזרחי
1 2 3 4 5
2 מדרגים 0
המטבח של שי

המטבח של שי

שמי שי, בעברי למדתי בתדמור את המטבח הצרפתי הקלאסי, בישלתי וניהלתי מטבחים גדולים. במהלך הדרך, למדתי והתמסרתי במקביל לאהבה נוספת - אנשים וטיפול בהם, וכיום אני גם מטפל ברפואה סינית. אני פותח היום את...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של שי »

תיאור המנה:

מרק בשר הוא אחד המנות המושלמות לחימום וחיזוק הגוף לימי החורף הקרים.
בשר בקר מבושל בבישול ארוך עם תפוא, בצל, גזר, סלרי וטעמים מזרחיים שמתמזגים לטעם אחד מושלם!

 מנה שמחממת את הבטן ואת הלב :)

תכולת מנה:

ליטר מרק עם כ-250 גר׳ בשר לפני בישול.
מתאים ל- 1-2 סועדים.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר, תפוא, בצל, גזר, סלרי, שום ותבלינים

הוראות חימום והגשה:

חימום במיקרו או בסיר על הגז על אש בינונית

הוראות אחסון והקפאה:

המרק והבשר ניתנים להקפאה, הירקות פחות..

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של שי :

35951