תיאור המנה:
סיר חמין מרוקאי מושלם המכיל בשר, תפוחי אדמה, קטניות ועוד דברים טובים בדיוק כמו במתכון המקורי של סבתא שלי. מושלם לשבתות גשומות, הריח יתפשט בבית כל הלילה ולא תוכלו להתאפק מלנעוץ מזלג ברגע שתקומו.
תכולת מנה:
סיר חד פעמי המכיל כ-600 ג' בשר לפני בישול
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר (אסאדו, צלעות, שריר), מח עצם, חומוס, שעועית, גריסים, תפוח אדמה, בטטה, בצל, שום, ביצה, סילאן, פפריקה, מלח, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
בתנור על 120 מעלות למשך הלילה/ פלטת שבת
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר