תיאור המנה:
רולדה מבצק עלים במילוי בשר טחון עשבי תיבול.
למנה עיקרית או ראשונה
תכולת מנה:
המאפה מתאים ל-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, פטרוזיליה, בצל, בצק עלים, שומשום, בהרט, פלפל שחור, שום, מלח, ביצה, שמן קנולה
הוראות חימום והגשה:
מטמפרטורת חדר בתנור חם - 180 מעלות, מכוסה בנייר כסף כרבע שעה
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור ואפשר גם להקפיא (יש להפשיר לפני חימום)
טעים מאוד.טיפה מלוח מדי.
עמוס ק. | 25.06.2019קצת יותר מדי מלוח
Shimon Y. | 23.04.2019הרולדה היתה טעימה מאד
טובה צ. | 16.09.2018מעולה לילדים
דלית מ. | 25.03.2017מדהים וטעים מאוד
אהוד ב. | 17.10.2016הזמנו לערב חג. כולם אהבו.
אילנה מ. | 09.10.2016הזמנו לערב חג. האורחים מאוד אהבו.
אילנה מ. | 04.10.2016מאד טעים. מנה מוצלחת
יואב צ. | 20.09.2016