קדירה משובחת של בקר טרי בברביקיו ובירה
זמין תוך 3 ימים
קדירה משובחת של בקר טרי בברביקיו ובירה
זמין תוך 3 ימים
אוכלים - מטבח לאירוח

אוכלים - מטבח לאירוח

המטבח שלי: תמיד אהבתי לבשל ולארח. עבדתי במיטב המסעדות בתל אביב ובחלקן גם הייתי שותפה להקמה. לפני שנולד בני הראשון, הקמתי עסק של בישול מהבית מתוך רצון לשלב בין האימהות לבין אהבתי למטבח. המנות שלי...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ד', ו'

עוד מהמטבח של אוכלים - מטבח לאירוח »

תיאור המנה:

קדירה עשירה של קוביות בשר שפונדרה ובצלי שאלוט בבישול איטי של 5 שעות, עם טעם מאוזן של ברביקיו, עשבי תיבול טריים ופיקנטיות. מגיע עם תוספת אורז.
מנה מושלמת ומרשימה לאירוח

תכולת מנה:

כ-350 גרם בשר בחצי ליטר מתאים ל 2 אנשים בארוחה

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר שפונדרה, פטריות, בירה, ברביקיו, שאלוט, רוזמרין טרי, סלרי טרי, שום, בצל, צ׳ילי טרי

הוראות חימום והגשה:

בסיר על הגז עם הרוטב

הוראות אחסון והקפאה:

מקר

מנות נוספות מהמטבח של אוכלים - מטבח לאירוח:

חוות דעת לקוחות

הארי ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

החומרים (בשר,פטריות , יין... ) היו משובחים, וכך כל המנה.

הארי ר. | 20.06.2020
4763