תיאור המנה:
נתחי בשר ראש, מבושלים בישול ארוך עם גרגרי חומוס ברוטב אדום.
מנה - 200-250 גרם בשר

כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר ראש עגל, גרגרי חומוס, שום, פלפל אדום יבש, רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, כמון, פלפל לבן
הוראות חימום והגשה:
על הגז, להבה נמוכה עד בעבוע. / מיקרו ( לא מומלץ עלול לפגוע במרקם המנה).
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר
מנה וואוו... ללקק את האצבעות. רוטב טעים מעולה מתובל בצורה נפלאה, בשר נימוח בפה... תענוג.
רון פ. | 23.07.2020בשר נמס בפה אין דברים כאלה
עדי ג. | 30.11.2019