מנה בשרית
הלזניה שלי עשויה משכבות של רוטב בולונז עשיר, על בסיס עגבניות ובשר בבישול ארוך ושכבות רוטב בשמל סמיך (משמנת צמחית), עם המון גבינה (טבעונית ללא חלב).
ניתן לאכול אותה חמה, פושרת או קרה. אימא שלי הייתה אומרת שלזניה היא במיטבה יום אחרי האפייה ומחוממת מחדש, כשכל הטעמים מתמזגים היטב ביחד.
תבנית עם לזניה מוקרמת.


פסטה, רוטב בולונז: בשר בקר קצוץ, בצל קצוץ, גפרורי גזר, סהרוני סלרי, שום, עגבניות חתוכות, רוטב עגבניות ותבלינים).
רוטב בשמל: רביכה של קמח ומרגרינה, שמנת צמחית, גבינה טבעונית ללא חלב, אגוז מוסקט, פלפל ומלח.
בתנור שחומם ל 160 מעלות או במיקרו
במקרר