"תרנגול ביין" (קוק או וין)
זמין למחרתיים
"תרנגול ביין" (קוק או וין)
זמין למחרתיים
שלמה מבשל

שלמה מבשל

**מטבח שומר כשרות**
המטבח שלי: המטבח שלי מבוסס על ניסיון רב בבישול מוקפד וטרי של אוכל ירושלמי ואוכל כפרי. כל הרבים שהגיעו לירושלים לאורך ההסטוריה הביאו איתם מגוון מאכלים שהתערבבו באוכל המקומי....

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של שלמה מבשל »

תיאור המנה:

מנה בשרית מנה מעולה, טעימה מאוד וחגיגית  מהמטבח הצרפתי הקלאסי. מנה מאוד עשירה. עוף שלם מפורק לשמונה מנות (או ארבע כרעים) ומתבשל בישול ארוך עם שפע ירקות שורש, פיטריות, ציר ויין. 

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

עוף, יין, פטריות, בצל, בצלצלי פנינה, גזר, שורש פטרוזיליה, שמן זית, עלי דפנה, טימין, מלח ופלפל שחור, יין.

הוראות חימום והגשה:

בתנור שחומם ל 160 מעלות או במיקרו.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר. אפשר להקפיא.

מנות נוספות מהמטבח של שלמה מבשל :

חוות דעת לקוחות

ענת ל.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 3

נחמד

ענת ל. | 22.12.2019
יפה ה.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מנה נהדרת

יפה ה. | 05.07.2015
6150