תיאור המנה:
קדרת בשר עם ירקות ויין אדום המתבשלים במשך שעות רבות.
מנה מהכפרים של אזור בורגון בצרפת מנה שממלאת אותי בחדוות הבישול.
קילו בשר מתאים לכ-4-6 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר חתוך לקוביות עם ירקות שורש פטרוזליה, גזר, בצלצלי שאלוט, סלרי, פיטריות שמפניון,קמח, יין אדום יבש, פלפל שחור, מלח
הוראות חימום והגשה:
בתנור בחום של 150 מעלות להכניס לתנור שחומם מראש להזהר לא ליבש
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר ל3 ימים