מאלאי קופטה - Malai Kofta - ניתן להקפאה
זמין למחר
מאלאי קופטה - Malai Kofta - ניתן להקפאה
זמין למחר
מסאלה - מטבח הודי אותנטי

מסאלה - מטבח הודי אותנטי

על המטבח שלי: האוכל ההודי פרץ לראשונה בחיי, בגיל 26 זה היה אז אחי שהפציר בי, תיסע למזרח אתה חייב! ארזתי תרמיל ללא מקל קניתי כרטיס, והמזרח הקסום נפתח בפניי ברגע שחציתי את הגבול מנפאל להודו וטעמתי את...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: א', ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של מסאלה - מטבח הודי אותנטי »

תיאור המנה:

המנה שהוגשה למלכים בהודו -
כופתאות ממולאות בתפוחי אדמה, גבינת פאניר ואגוזי קאשיו ברוטב קארי אדום וקרם שמנת קאשיו.

המנה מגיעה עם שמונה כופתאות.
הכופתאות מגיעות באריזה בנפרד והרוטב בנפרד.


אוהבים את האוכל חריף!!!

מומלץ בחום לבקש להוסיף ממרח צילי אדום לצד המנה, שמוסיפים למנה ומקבלים ישר חריפות. 

תכולת מנה:

500 מ"ל - מספיק לשני סועדים
100 מ"ל - מתאים לארבעה סועדים

אפשרויות לשינויים:

כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית , אם רוצים אני מוסיף בצד ממרח צילי שהופך את המנה לחריפה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פאניר | אגוזי קאשיו | תפו"א | גראם מסאלה | קינמון | סוכר | מלח | עגבניות | בצל | שום | גינגר | קמח לבן | קורנפלור | שמנת

הוראות חימום והגשה:

הדרך הכי טובה היא לחמם את הרוטב ב sauce pan על אש נמוכה תוך כדי עירבוב מפעם לפעם.
אפשר גם לחמם במיקרוגל.

המלצת הגשה - להעביר את את הרוטב לקערה ולהכניס פנימה את הכופתאות

הוראות אחסון והקפאה:

לאחסן במקרר במשך שלושה ימים .

מנות נוספות מהמטבח של מסאלה - מטבח הודי אותנטי:

חוות דעת לקוחות

Ziv A.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מושלם

Ziv A. | 06.02.2020
20909