אחת מהמנות המפורסמות במטבח ההודי, ניתן למצוא אותה בחתונות הודיות בצפון הודו או לאחר יום עבודה קשה של הודי, הוא יתפנק במסעדה המקומית(דאהבה) במנה זאת מלווה בצ'אפטי בלבד.
תבשיל עדין של פאניר (גבינה הודית) שאני מכין, המבושל בקרם קאשיו, חמאה ברוטב קארי סמיך חריף ומתקתק.
כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית עדינה,
** עלול להכיל גלוטן, מוכן בסביבה שאינה סטרילית
כל האוכל מבושל בצורה פיקנטית
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

גבינת פאניר | חלב קוקוס | גראם מסאלה | גינגר | שום | בצל | אגוזי קאשיו | עגבניות | חמאה
1. ווק - להוסיף ממש מעט מים ולבשל על אש נמוכה , הכי מומלץ
2. מיקרוגל - ניתן לחמם במיקרוגל
1.מקפיא - לא מתאים להקפאה.
2.מקרר - לאחסן במקרר ליומיים בלבד.
מנה מאוד מאוד טעימה, הגבינה מרגישה עבודת יד ומיוחדת
Daniel L. | 28.12.2020