צלי בקר ברוטב יין אדום ופטריות יער -לא זמין בימי ראשון
זמין תוך 4 ימים
צלי בקר ברוטב יין אדום ופטריות יער -לא זמין בימי ראשון
זמין תוך 4 ימים
אצל משה במטבח

אצל משה במטבח

על המטבח שלי: שמי משה רון, בישול ואומנות הם חלק מהקוד הגנטי שלי. אחרי 40 שנה בעולם הקולינרי, כשף ומנהל מטבחים, הגעתי לרגע בו אני מבשל את האוכל אותו אני ממש אוהב, אוכל של סבתא, והשפעות הבישול מבית...

קראו עוד »

ניתן להזמין לימים: ב', ג', ד', ה', ו'

עוד מהמטבח של אצל משה במטבח »

תיאור המנה:

פרוסות צלי מנתח בשר טרי עסיסי, שהתרכך לאיטו בתנור, עטוף ברוטב קטיפתי עדין ומפנק, על בסיס ציר בקר חום, יין אדום ופטריות יער.
הבשר הנימוח משתלב ומתאזן ע"י הרוטב בטעמי אדמה ובלוטות הרוק צובטות בגרון.
המנה הזאת נחרטה בזכרון ילדותי ועלתה על שולחננו בכל ערב שבת וחג.
ואת הרוטב שנשאר- לא לזרוק. חלה טריה של שבת או לחם שחור כפרי, לבצוע ביד ולנגב לנגב לנגב...

תכולת מנה:

150 גר' בשר אחרי בישול

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר בקר,פטריות יער,רוטב דמי גלס מציר בקר חום,יין אדום,פלפל שחור,מלח,עשבי תיבול.

הוראות חימום והגשה:

במחבת רחבה-להניח את פרוסות הבשר עם הרוטב,להביא לרתיחה,להקטין את האש ולהמשיך לחמם כ 5 דקות.
בתנור-לחמם תנור ל150 מעלות,להכניס את הבשר והרוטב לתנור בכלי מכוסה(למניעת ייבוש),לחמם 10-15 דקות.
במיקרוגל-לחמם עד דרגת החום הרצויה.

הוראות אחסון והקפאה:

אפשר להקפיא
אפשר לשמור במקרר

מנות נוספות מהמטבח של אצל משה במטבח:

חוות דעת לקוחות

ישראלה פ.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מצויין, הבשר רך ויש מספיק רוטב כדי לחמם אותו.

ישראלה פ. | 27.04.2021
27275