לביבות תפוח אדמה / בטטה / תירס / כרישה ותפוח אדמה אפויות + מתנה!
לביבות תפוח אדמה / בטטה / תירס / כרישה ותפוח אדמה אפויות + מתנה!
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

לביבות קלילות וכיפיות שילדים אוהבים. יכול להיות גם תוספת נהדרת לארוחה לכל המשפחה.
לביבות תפוח אדמה / בטטה / תירס / כרישה ותפוח אדמה אפויות
נא לציין את הבחירה בהערות המנה

ברכישת 12 לביבות מקבלים עוד 6 לביבות במתנה
ברכישת 24 לביבות מקבלים ליטר מרק אפונה יבשה עם גרמולטה (ממרח איטלקי)

תכולת מנה:

12 לביבות מקבלים עוד 6 לביבות במתנה
24 לביבות מקבלים ליטר מרק אפונה יבשה עם גרמולטה (ממרח איטלקי)

אפשרויות לשינויים:

ניתן להזמין ללא גלוטן / טבעוני
ניתן להזמין ללא גלוטן,
לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

לביבות תפוח אדמה- תפוח אדמה, קמח, ביצה, מלח, שמן.
לביבות בטטה- בטטה, גזר, קמח, ביצה, מלח, שמן.
לביבות תירס- תירס, קמח, ביצה, בצל ירוק קצוץ, אבקת אפיה, מלח, כורכום, שמן.
לביבות תפו''א וכרישה- תפוח אדמה, כרישה, שום, קמח חומוס, מלח, פלפל, עלי מרווה, שמן זית.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקותבמידה ועבר הקפאה, יש להפשיר במקרר ולחמם

הוראות אחסון והקפאה:

במקפיא

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

60328