תיאור המנה:
מאפה מבצק עלים ממולא בבצל פטריות ותפוח אדמה. טעים ועסיסי, מומלץ להגיש עם רוטב פטריות
תכולת מנה:
רולדה בתבנית אינגלישקייק
ניתן להזמין עם רוטב פטריות בנפרד

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בצק עלים, בצל, פטריות טריות,מלח, פלפל,שומשום
לרוטב- פטריות טריות, קורנפלור, תבלינים
הוראות חימום והגשה:
בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עם נייר כסף מלמעלה
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר וכן בהקפאה
לא לוותר!
דורית ק. | 30.10.2017