תיאור המנה:
פשטידה מהמטבח המרוקאי - שכבת פירה תפוחי אדמה, מעליה שכבת בשר טחון עם עשבי תיבול ובצל ומעל שכבת פירה נוספת. מעדן אמיתי!
תכולת מנה:
תבנית 31X10 ס"מ מתאים ל-3-4 סועדים

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
בשר בקר טחון, תפוחי אדמה,שמן קנולה, בצל, סלרי עלים, פטרוזיליה,פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור,כורכום,בהרט
הוראות חימום והגשה:
בתנור בחום בינוני 180 מעלות או במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר/ניתן להקפיא
טעימה ועסיסית.
Orit W. | 10.08.2019