3
תיאור המנה:
תבשיל מבשר בקר איכותי בשילוב פלפל אדום ותפו"א מתובלן היטב, בבישול ארוך והבשר יוצא רך רך
תכולת מנה:
מנה של ליטר עם כ-250 גרם בשר
אפשרויות לשינויים:
אפשר לבקש חריף
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר , פלפל אדום , גזר, תפו"א , שמן, סלרי , פפריקה ,תבלינים נוספים
הוראות חימום והגשה:
בסיר בחימום עדין או במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן להקפאה
זה לא בדיוק גולאש מסורתי, זה תבשיל בשר עם תפוחי אדמה, הוא מתובל עדין, אין בו הרבה רוטב ולא מספיק פפריקה אבל הוא טעים כשלעצמו.
מאיה ש. | 18.03.2024