חציל עם טונה - Steak d'aubergine au thon
חציל עם טונה - Steak d'aubergine au thon
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

מנה קיצית עם ירקות קלויים, שילוב של טעמים חזקים של החציל, הזיתים והצלפים. התיבול עדין ורק מגביר את הטעם של החציל. אפשר לאכול קר או חם לפי הבחירה שלכם.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

חצילים, עגבניות, טונה, ממרח זיתים, זיתים שחורים, צלפים, בצל, שמן זית, מלח

הוראות חימום והגשה:

ללמם בתנור מחומם ב 180°

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בקירור

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

51001