1
תיאור המנה:
קובה סולת עשויה בעבודת יד במילוי בשר טחון מתובל בתבלינים ובצל, עשוי ברוטב חמוץ מתוק.
מומלץ לאכול עם אורז לבן.
תכולת מנה:
4 יחידות + רוטב
אפשרויות לשינויים:
ניתן לבקש קובה קפואה וארוזה ללא רוטב.
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים

מרכיבים עיקריים:
סולת, בשר טחון, בצל, נענע, שום, לימון, שמן, מלח, סוכר, במיה/דלעת/סלק, פפריקה מתוקה, סלרי
הוראות חימום והגשה:
ניתן לחמם בסיר עם רוטב או במיקרוגל בצלחת עמוקה עם הרוטב.
הוראות אחסון והקפאה:
במידה ומקפיאים, מומלץ בקופסא עם נייר אפייה חוצץ בין השכבות על מנת למנוע הידבקות.