תיאור המנה:
פולנטת קרם תירס עשירה העשויה מתירס שמנת ופרמז'ן, בתוספת פטריות מוקפצות בחמאה מוגשת על מאפה מבצק עלים
תכולת מנה:
תבנית 20*30
תבנית 15*20
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בצק עלים, תירס, חמאה, שמנת מתוקה, פרמז'ן, מלח, פלפל שחור, בצל ירוק, פטריות
הוראות חימום והגשה:
בתנור המחומם על 180 מעלות, מכוסה בנייר אלומיניום, לכ-10 דק'
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא
מעדן!
אנונימי | 16.05.2024