כרעי אווז שלמות צלויות בתנור בסגנון הונגרי עם ראשי שום שלמים, בצל סגול, תפוחים עסיסיים, ותיבול מעודן של עשבי תיבול. הצליה המדויקת לאורך שלוש שעות בתנור יוצרת נתח עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ. ממש כמו בבודפשט.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
מנה לסועד - כרע אווז שלמה
שוקי אווז, שומן אווז, תפוחים, בצל, שום, יין לבן, תבלינים
ראשית, להוציא מהמקרר כשעה לפני החימום. לחמם בתנור - על 200 מעלות, כעשר דקות בתבנית מכוסה, לזלף מהמיצים בתבנית, ולחמם כחמש דקות נוספות ללא כיסוי. יש להמנע מחימום יתר שהאווז לא יתייבש.
יש לאחסן במקרר
ניתן להקפיא
מעולה. עשויה היטב.
זאב מ. | 10.11.2023נפלא
ירון ד. | 12.04.2021