תיאור המנה:
מנת פתיחה שלא תוכלו להפסיק לנשנש !
סהרון בצק שטוח ומטוגן, קראנצ'י טעים וממכר במילוי תרד וגבינת פאניר ביתית בתיבול הודי
*המילוי מעט פיקנטי
תכולת מנה:
לפי יחידות
אפשרויות לשינויים:
אין
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:
קאצ'ורי- קמח חיטה, חמאה, תבלינים הודיים, גבית פאניר, תפו"א, תרד, בצל, ג'ינג'ר, שום
הוראות חימום והגשה:
יש לחמם כ2-3 דק בתנור בחום נמוך , אין לחמם במיקרו!
במידה והנכם אוכלים ביום אחר, יש לטגן כדקה בשמן עמוק להחזרת הקראנצ' :)
הוראות אחסון והקפאה:
יש לאחסן בתנור בחום נמוך -כ 60 מעלות עד לאכילה
מומלץ לאכול טרי , אך במידה והנכם אוכלים בשעה אחרת- יש להשאיר את הקאצ'ורי בחוץ ולא במקרר
מדהים
דנה ב. | 11.03.2024מעדן ממכר שמשאיר טעם לעוד.
רונה י. | 11.11.2023טעים מאוד
ליאור א. | 03.09.2023טעים מאוד! חששתי שבגלל מילוי התרד יהיה מעט חמץמץ אבל ירק נוסף מאזן את הטעם והתוצאה מאוד עדינה וטעימה.
תמר ש. | 26.09.2022טעימה מאוד לרגעים יכולתי להרגיש שוב בהודו
שירן פ. | 19.09.2022מעולה. שווה לשלב עם רוטב של מלאי כופתא
קרן ב. | 08.04.2022