0
תיאור המנה:
שוקי עוף המתבשלים עם פתיתים בתיבול קל- ארוחה שלמה בסיר!
תכולת מנה:
ליטר גם 4 שוקי עוף
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כרע עוף, פתיתים, בצל, רסק עגבניות, מלח,פלפל לבן, כורכום,שום, פפריקה מתוקה, ציר עוף, שמן זית.
הוראות חימום והגשה:
מיקרו, על הגז להבה נמוכה.
הוראות אחסון והקפאה:
מקרר עד יומיים.
מקפיא - להפשיר לפני חימום.
העוף מבול מושלם, רק חסר טעם והפתיתים היו מבושלים עד לרמת דייסה.
אלון . | 07.05.2024