תיאור המנה:
פרוסות דקיקות של תפוחי אדמה ובטטות עם שמנת ופרמזן אפויות בתנור.
מתאים לכ-6-8 סועדים כתוספת
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
תפוחי אדמה, בטטות, שמנת מתוקה,חלב,שום, פרמזן
הוראות חימום והגשה:
5-10 דקות בתנור ב-160 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
3 ימים במקרר
מנה מושלמת וטעימה
מיכל ב. | 07.11.2024טעים מאוד
מריאנה מ. | 12.09.2024נהדר
חמוטל פ. | 13.06.2023כבר מכורים! טעייים
מיכל ב. | 16.02.2023יאמי יאמי כולם אהבו ממש!
Sharon B. | 05.11.2022טעים, היינו רוצים יותר בשמל
ליטל ב. | 08.08.2022מעולה ממש
יהודית ש. | 23.03.2022נחמד מאד, מנה גדולה.
ליאור ש. | 04.10.2020מנה נפלאה!
חמוטל פ. | 10.04.2020בסך הכל טעים אך לא כמו שדמיינו - קצת יבש או לא כל כך "מושחט" כמו שמצפים מגרטן - אכלנו יותר טובים :)
חן מ. | 31.03.2020מנה מעולה כתוספת לדגים או בשר, טעים מאוד!
Chen S. | 23.04.2017כמו שגרטן צריך להיות!
מיכל א. | 04.12.2016