טארט משפחתי מבצק פריך במילוי ברוקולי וקשקבל / כרישה וגבינת עיזים / בטטה פרומעז ורוזמרין/ פטריות וקשקבל
במידה ויש העדפה לסוג הקיש.נא לציין י ב"הערות לבשלן" בעגלת הקניות.
תבנית קיש 24- 8 מנות
תבנית קיש 28- 12 מנות


חמאה קמח ביצים
ברוקולי: ברוקולי, בצל, שמנת מתוקה, קשקבל
כרישה: כרישה, שמנת מתוקה, גבינת עיזים,
פטריות:פטריות קשקבל טימין שמנת מתוקה בצל
בטטה; בטטה, פרומעז, שמנת מתוקה, רוזמרין
פטריות:פטריות בצל עירית קשקבל שמנת מתוקה
להוציא מהמקרר שעה לפני .לחמם בתנור בחום של 160-180 מעלות 10 דקות
{במיקרוגל הבצק מאבד מפריכותו}
במקרר
ממש נמס בפה, מדהים
וונדי ק. | 02.03.2019המיטב!
ליאורה ל. | 13.11.2018מהמועדפים שלנו
ליאורה ל. | 24.09.2018קיש כרישה טעים בטירוף
Chen S. | 17.01.2018קיש כרישה מעולה ברמה אחרת!
Chen S. | 05.01.2018קיש הברוקולי א ל י פ ו ת !
זוהר ל. | 05.02.2016מומלץ ביותר
אירית ג. | 16.09.2015הקישים היו מאוד, מאוד טעימים.
אירית ג. | 01.03.2015קיש מעולה, כזה שבא לך עוד. רק הפריעו לי חתיכות השקדים בפנים.
איוי ס. | 10.09.2014הזמנו את טארט הבטטה, השילוב של הבטטה עם גבינת העיזים היה נפלא, הבצק פריך בדיוק במידה ופשוט נהדר
טלי ש. | 02.02.2014