תיאור המנה:
ממרח קלאסי של כבדי עוף.
*אם מעונינים בשמן במקום חמאה לציין בהערות לבשלן

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
כבד, בצל, ביצים, מעט ברנדי, חמאה
הוראות חימום והגשה:
טמפ' החדר/קר
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר
מעולה
מרים ש. | 14.04.2025ליקקו את האצבעות
מרים ש. | 17.04.2021ליקקנו את האצבעות מהכבד הקצוץ הטעמים המסורתיים שזכו לשידרוג מהטיפול המופלא ונגיעת הברנדי כל הכבוד !
רות ק. | 03.04.2018מנה שזכתה לשבחים מכולם
אירית ג. | 25.04.2016