סלמון בציפוי פריך של שקדים ועשבים
סלמון בציפוי פריך של שקדים ועשבים
המטבח של כרמית

המטבח של כרמית

המטבח שלי הוא פרי ניסיון של 15 שנה, לימודים בבית ספר "בישולים", בישול ואפייה בבתי קפה, בארים וקונדיטוריות מקצועיות.

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של כרמית »

תיאור המנה:

נתח של פילה סלמון בציפוי פריך אפוי בתנור

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סלמון ,לימון, פירורי לחם , מעט מיונז, עשבי תיבול ושקדים

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור שחומם מראש ל 180 ל 5-8 דקות

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של כרמית :

חוות דעת לקוחות

Aviv K.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מאוד טעים

Aviv K. | 18.05.2023
קרן ג.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הילדה אהבה כ"כ את המנה הזו!

קרן ג. | 27.08.2022
מיראל ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הכי טעים שיש

אנונימי | 03.08.2022
אפרת ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

עסיסי גם לאחר חימום ביום למחרת והציפוי הקריספי ממש מוסיף עוד משהו מעניין למנה

אפרת ר. | 09.09.2021
לין ד.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

הסלמון מהמם, הציפוי טעים כל כך לא יכלנו להפסיק לאכול

לין ד. | 19.08.2020
מיראל ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

מיראל ב. | 07.10.2018
רות ק.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

תאווה לעינים ולחך. מנה מצוינת גם לבית וגם לארוח מומלץ לאכול ולהנות סמוך ככל האפשר לסיום הבישול

רות ק. | 04.11.2015
Shira L.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

עסיסי ומצויין

Shira L. | 24.03.2015
6856