תיאור המנה:
המתכון של הסבתא העיראקית שלי דליה, תבשיל של בשר טחון מוקפצים עם עלי סלק, בצל, עגבניות ותבלינים.** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
ליטר המכיל - 400 גרם בשר על מצע אורז / ספגטי (לבחירה)
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, שום, בצל, עלי סלק, רסק עגבניות, מלח, פלפל, פפריקה, מרק עוף
הוראות חימום והגשה:
ניתן לחמם במיקרו או בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כרבע שעה
הוראות אחסון והקפאה:
ניתן לשמור במקרר כארבעה ימים
מנה טעימה, לא היה מספיק בשר
אנונימי | 21.12.2022נפלא!
גלית י. | 20.07.2022מצויין
אהובה ר. | 15.07.2022