עוגת שוקולד עם גנאש שוקולד וסוכריות
עוגת שוקולד עם גנאש שוקולד וסוכריות
בר של טעמים

בר של טעמים

נעים מאד, אני בר ואת דרכי בעולם האפייה התחלתי בגיל 7, עומדת על שרפרף קטן במטבח ומכינה את כדורי השוקולד הראשונים שלי. מאז, האהבה לאפייה ולבישול רק התעצמה, והובילה אותי לעבוד במטבחים שונים בארץ...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של בר של טעמים »

תיאור המנה:

עוגת שוקולד חלבית ועסיסית בתבנית A4 ובציפוי גנאש שוקולד וסוכריות.

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

ביצים, קמח, קקאו, שמנת מתוקה, שוקולד, שמן, סוכר,

הוראות חימום והגשה:

להגיש בטמפ' החדר

הוראות אחסון והקפאה:

במקררבטמפרטורת החדר באריזה אטומהניתן לשמור בטמפ' החדר אם אוכלים באותו יום.

מנות נוספות מהמטבח של בר של טעמים:

56848