רביולי תרד בעבודת יד ברוטב ראגו (בולונז)
רביולי תרד בעבודת יד ברוטב ראגו (בולונז)
אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי

אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי

המטבח של חביאר - כל מנה גוללללללל !
אוכל ארגנטינאי ועולמי ברמת שף לבית ולאירועים.
מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב לאכול, להריח, לראות ולעבוד עם מוצרי מזון ובבישול למשפחה וחברים.
נולדתי בארגנטינה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי »

תיאור המנה:

רביולי תרד בעבודת יד ברוטב בולונז מנה טעימה מאוד מומלץ מאוד

תכולת מנה:

מנה מכילה כ-200 גרם רביולי מעורבבת עם הרוטב

אפשרויות לשינויים:

אפשר עם רוטב שמת ו פיטריות או רוטב עגבניות

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בשר טחון,רוטב עגבניות,בצל,גזר,סלרי,שום,פלפל אדום,בזיליקום רביולי תרד.

הוראות חימום והגשה:

אפשר לחמם בסיר או במיקרו.

הוראות אחסון והקפאה:

מקרר בלבד ארבעה ימים.

מנות נוספות מהמטבח של אל צ'ה- מטבח ארגנטינאי:

חוות דעת לקוחות

סבינה ס.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה

סבינה ס. | 01.04.2024
גל ב.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה מעולה

גל ב. | 08.03.2024
47210