תארו לעצמכם חתיכות רכות של דגים(סלמון ודג בקלה) ודמוי פירות ים מבושלות ברוטב קרמי וחלק. הרוטב מוכן עם יין לבן, שמנת טרייה, שאלוטים וקצת לימון כדי להוסיף נגיעה של חומציות. הכל מתובל בשום וזעפרן.
הפסטה מבושלת אל דנטה ומעורבב עם הרוטב העשיר והטעים הזה, סופג את כל הטעמים הימיים.
זו מנה שמשלבת את הרכות של פירות הים עם העושר של הרוטב, הכל על מצע של ספגטי שמביא מרקם מושלם. תענוג אמיתי לחובבי המטבח הימי!


סלמון טרי, דג בקלה, שרימפס סורימי, גזר, בצל, שמנת, יין לבן, פסטה לינגוינה, זעפרן, מלח, חמאה
לחמם במיקוגל, ניתן לחמם בתנור ב 180°
לשמור בקירור