הלחם עם פירות יבשים הוא מאפה קלוע טעים, שמוגש לעיתים קרובות לארוחת בוקר או כארוחת ביניים. הוא עשוי מבצק רך ומעט מתוק, מועשר בחמאה ובביצים, מה שמעניק לו מרקם רך ואוורירי. הפירות היבשים, כמו צימוקים, משמשים ותאנים, משולבים בבצק ומוסיפים נגיעה מתוקה ומרקם פריך. הצמה נאפית בתנור עד שהיא מקבלת צבע זהוב וקרום פריך מבחוץ, בעוד שהפנים נשאר רך וריחני. לעיתים קרובות מורחים על הלחם חלמון ביצה לפני האפייה כדי לקבל צבע זהוב ומבריק. זהו מאפה מושלם לליווי כוס תה או קפה!
אפשר ללא חמאה בגירסה פרווה
יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.

קמח, ביצה, החמאה, מלח, סוכר חום, שמרים, חלב, פירות יבשים (משמש, צימוקים, תאנים, ... ועוד
לחמם בתנור או להכניס פרוסה לטוסטר
לשמור בטמפרטורת החדר. ניתן להקפיא