לחם עם פירות יבשם - Tresse aux fruits secs
לחם עם פירות יבשם - Tresse aux fruits secs
1 2 3 4 5
1 מדרגים 0
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

הלחם עם פירות יבשים הוא מאפה קלוע טעים, שמוגש לעיתים קרובות לארוחת בוקר או כארוחת ביניים. הוא עשוי מבצק רך ומעט מתוק, מועשר בחמאה ובביצים, מה שמעניק לו מרקם רך ואוורירי. הפירות היבשים, כמו צימוקים, משמשים ותאנים, משולבים בבצק ומוסיפים נגיעה מתוקה ומרקם פריך. הצמה נאפית בתנור עד שהיא מקבלת צבע זהוב וקרום פריך מבחוץ, בעוד שהפנים נשאר רך וריחני. לעיתים קרובות מורחים על הלחם חלמון ביצה לפני האפייה כדי לקבל צבע זהוב ומבריק. זהו מאפה מושלם לליווי כוס תה או קפה! 

אפשרויות לשינויים:

אפשר ללא חמאה בגירסה פרווה

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

קמח, ביצה, החמאה, מלח, סוכר חום, שמרים, חלב, פירות יבשים (משמש, צימוקים, תאנים, ... ועוד

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור או להכניס פרוסה לטוסטר

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור בטמפרטורת החדר. ניתן להקפיא

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

54757