הנה מנה מנחמת וטעימה שבה שכבת דג עדינה ועסיסית מכוסה בפירה תפוחי אדמה קטיפתי וזהוב.
הדג (לבן), מפורר ומעורבב עם רוטב ארומטי הכולל בצל, שום ופסטו. ניתן להוסיף גם נגיעה של שמנת או חמאה כדי להעצים את הטעם. על בסיס זה מונח פירה תפוחי אדמה חמאתי ורך, וגבינה מגוררת ליצירת גרטן מושלם.
לאחר אפייה בתנור, הפרמנטייה חושף קרום זהוב ופריך מעט שמעניק ניגוד נהדר למרקם הרך שבפנים. מוגש חם, המנה מציעה הרמוניה מושלמת של מרקמים וטעמים – אידיאלית לארוחה משפחתית או ארוחת ערב מפנקת.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

דג אמנון, תפוחי אדמה, חמאה, גזר, פסטו, שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח
לחמם בתנור מחומם ב 200°
לשמור במקרר