פאי רועים דג - Parmentier de poisson
פאי רועים דג - Parmentier de poisson
דליזבט- מטבח עם חיוך

דליזבט- מטבח עם חיוך

שמי אליזבט ואני בת 58. אני נשואה ואמא ל-5 ילדים בוגרים. נולדתי וגדלתי בצרפת מהורים שהגיעו ממרוקו לפריז. גדלתי עם טעמי המטבח הצרפתי והמרוקאי וירשתי את אהבת הבישול מסבתי ואמי. עליתי לארץ בגיל 18,...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך »

תיאור המנה:

הנה מנה מנחמת וטעימה שבה שכבת דג עדינה ועסיסית מכוסה בפירה תפוחי אדמה קטיפתי וזהוב.

הדג (לבן), מפורר ומעורבב עם רוטב ארומטי הכולל בצל, שום ופסטו. ניתן להוסיף גם נגיעה של שמנת או חמאה כדי להעצים את הטעם. על בסיס זה מונח פירה תפוחי אדמה חמאתי ורך, וגבינה מגוררת ליצירת גרטן מושלם.

לאחר אפייה בתנור, הפרמנטייה חושף קרום זהוב ופריך מעט שמעניק ניגוד נהדר למרקם הרך שבפנים. מוגש חם, המנה מציעה הרמוניה מושלמת של מרקמים וטעמים – אידיאלית לארוחה משפחתית או ארוחת ערב מפנקת.

** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

דג אמנון, תפוחי אדמה, חמאה, גזר, פסטו, שום, שמן זית, פירורי לחם, מלח

הוראות חימום והגשה:

לחמם בתנור מחומם ב 200°

הוראות אחסון והקפאה:

לשמור במקרר

מנות נוספות מהמטבח של דליזבט- מטבח עם חיוך:

57142