תיאור המנה:
מנה על בסיס כרוב כבוש וסוגים שונים של נקניקיות ובשר מעושן. הכרוב מתבשל עם יין לבן, ופלפל שחור, ובסוף מוספים נקניקיות וחזה עגל, וכל מיני נקניק. למנה חמיצות עדינה. תבשיל ששווה לטעום.
תבשיל שמקורו במזרח אירופה ואיזור אלזס שבמזרח צרפת.
תכולת מנה:
250 גרם כרוב כבוש, 300 גרם תפוחי אדמה ו200 גרם בשר ונקניקיות שונות לסועד
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
כרוב כבוש, בצל, תפוחי אדמה, יין לבן, נקניק פרנקפורט, חזה עגל, בשר מעשן
הוראות חימום והגשה:
לחמם במיקרוגל או על אש קטנה
הוראות אחסון והקפאה:
בקירור, ניתן להקפיא