** מנות המסומנות בכוכביות הן מנות שניתן להחליף, פירוט האפשרויות נמצא בתחתית הדיל
מתאים ל-4-5 ארוחות (כ-44 ש"ח לארוחה)
** קציצות עוף וירקות - ניתן להחליף בלביבות קינואה אפויות צמחוניות - 10 יח'
** מוקפץ נודלס ירקות ועוף - ניתן לבקש טבעוני עם אטריות שעועית וטופו


קציצות עוף וירקות אפויות ** - בשר עוף טחון טרי, קישוא, גזר, בצל, תפוח אדמה, ביצה, קורנפלור, מלח, פלפל שחור, כורכום, פטרוזיליה, סלרי.
מוקפץ נודלס ירקות ועוף ** -
מוקפץ עם עוף- אטריות ביצים, חזה עוף, פלפלים צבעוניים, גזר, פטריות, צ׳ילי, בצל ירוק, סויה, טריאקי,שמן זית, מלח, פלפל שחור.
מוקפץ עם סטייק מינוט- אטריות ביצים, סטייק מינוט, פלפלים צבעוניים, גזר, פטריות, צ׳ילי, בצל ירוק, סויה, טריאקי, שמן זית, מלח.
מיטבולס ברוטב עגבניות עם פסטה - פסטה, בשר בקר טחון, בצל, שום, עגבניה, רסק עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה, ביצה, פלפל שחור, מלח, כורכום ופפריקה.
אושפלאו פרגיות קליל - פרגית, אורז בסמטי, בצל, גזר, כורכום, מלח, פלפל שחור.
פילה עוף בגריל עם ירקות צלויים בתנור - פילה עוף, סלק, תפוח אדמה, קישוא, בטטה, גזר, מלח, פלפל שחור, כורכום.
קוסקוס עבודת יד עם מרק עוף וירקות - תפוח אדמה, בטטה, קישוא, גזר, סלרי, חומוס, בצל, שמן זית, כורכום ,מלח, סולת.
לביבות כרישה וזוקיני צמחוני - תפוחי אדמה, כרישה, בצל, קמח, טחינה גולמית, אבקת מרק, מלח, שמן.
כרובית מטוגנת עם פירורי לחם ומעט שומשום צמחוני - כרובית, ביצה, קמח, מלח, פירורי לחם, שומשום.
מרק כתום קטיפתי טבעוני - בטטה, גזר, דלעת, בצל, שום, ג׳ינג׳ר, כורכום, בזיליקום, שמן זית, מלח, פלפל שחור.
סלט ירקות רענן - פלפל צהוב, עגבניות שרי, מלפפון, קולורבי, בצל סגול, גזר, לימון, מלח, פלפל שחור, שמן זית.
טחינה ביתית - טחינה גולמית, מים, לימון, שום, שמן זית, פלפל שחור ומלח.
לפי הפירוט במנות שיבחרו לדיל
לפי הפירוט במנות שיבחרו לדיל
מצויינת
אורנה י. | 13.06.2025מעולה, מגוונת ומרגישה הכי ביתית שיש
עמית י. | 20.05.2025גם הפעם הזמנו את הדיל ואהבנו את כל המנות שהזמנו: מוקפץ נודלס ירקות ועוף, פילה עוף בגריל עם ירקות צלויים בתנור, כרובית מטוגנת עם פירורי לחם ומעט שומשום וקיבלנו גם סלט ירקות רענן וטחינה ביתית.
יעל ק. | 11.04.2025המנות שהזמנו במסגרת הדיל היו טעימות מאוד, דיל טעים ומשתלם. הזמנו בדיל - 1. קציצות עוף וירקות אפויים שהיו מצוינים, 2. מיטבולס ברוטב עגבניות עם פסטה (ספגטי רכים לבקשתנו) קציצות המיטבולס היו רכות וטעימות כך שהיינו מרוצים מאוד שקיבלנו תכולה בכמות גדולה מהרשום בתפריט. 3. מרק כתום שהיה סמיך וטעים מאוד, שמחנו לקבל מהבשלנית קרוטונים בחמאה טריים וטעימים בנלווה למרק הכתום ששדרגו את המרק. 4. סלט ירקות רענן עם רוטב שהגיע בנפרד מהסלט. הסלט היה טעים מאוד (מעדיפים שהסלט יהיה חתוך פחות גס). 5. טחינה - מעולה.
איל ק. | 03.04.2025דיל טעים ומשתלם. אנחנו הזמנו מוקפץ נודלס ירקות ועוף, פילה עוף בגריל עם ירקות צלויים בתנור, כרובית מטוגנת עם פירורי לחם ומעט שומשום וקיבלנו גם סלט ירקות רענן וטחינה ביתית.
יעל ק. | 10.03.2025טעים
דבורה ג. | 25.02.2025