סלמון מוקפץ עם ספגטי וירקות ירוקים
סלמון מוקפץ עם ספגטי וירקות ירוקים
המטבח של חביאר

המטבח של חביאר

אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-38 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים שלהם.
אני...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של חביאר »

תיאור המנה:

נתחי סלמון טרי מוקפצים עם ספגטי, אפונה, זוקיני, שעועית ירוקה עדינה, רוטב עגבניות, בצל סגול ופטרוזיליה. 
חגיגה של אביב בצלחת.

תכולת מנה:

ליטר הכולל 200 גר' סלמון טרי

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

סלמון טרי, ספגטי, אפונה, זוקיני, שעועית ירוקה עדינה, רוטב עגבניות, בצל סגול, פטרוזיליה, שום, מלח אטלנטי, שמן זית

הוראות חימום והגשה:

במיקרו או להקפיץ כמה דקות במחבת

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של חביאר:

חוות דעת לקוחות

Helena A.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 4

לרוב מאוד טעים, הפעם הירקות היו שרופים קצת וזה עשה טעם לוואי

Helena A. | 06.12.2021
אהובה ר.
1 2 3 4 5
דירוג כללי: 5

מעולה אהבתי

אהובה ר. | 25.06.2020
22940