פסטה פולו רוסו עם פסטו בזיליקום חדש
פסטה פולו רוסו עם פסטו בזיליקום חדש
המטבח של חביאר

המטבח של חביאר

אני חביאר מריו, עליתי לארץ מארגנטינה. בעל ניסיון של למעלה מ-38 שנים בניהול מסעדות, קייטרינג ואירועי גורמה.
היום אני מבשל ואופה לאנשים שרוצים ליהנות ולארח משפחה וחברים בביתם ובעסקים שלהם.
אני...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של חביאר »

תיאור המנה:

פסטה פנה מוקפצת עם נתחי עוף, רצועות בצל דקות פסטו בזיליקום ורוטב עגבניות.

תכולת מנה:

160 גרם עוף בליטר

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פסטה, עוף, בצל, רוטב עגבניות.בזילירום

הוראות חימום והגשה:

במיקרו.

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר.

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של חביאר:

55949