תיאור המנה:
עוגת שוקולד עסיסית בציפוי גנאש שוקולד מריר.
העוגה המושלמת - לחה ועשירה, לא מתוקה מדי. מתחסלת בלי שמרגישים.

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
קמח, ביצים, שמנת מתוקה, שמן קנולה, סוכר לבן, סוכר חום כהה, אבקת קקאו, שוקולד מריר, אבקת אפיה.
הוראות חימום והגשה:
מוגש בטמפרטורת החדר.
הוראות אחסון והקפאה:
מכוסה היטב בטמפרטורת החדר.
ציפוי השוקולד היה טעים מאד, העוגה הייתה מעט יבשה מדי לטעמנו.
יעל ק. | 05.01.2025