קריספי צ'יקן
מטבח גלילי- אילת ונעה

מטבח גלילי- אילת ונעה

אילת, עם ניסיון של 40 שנה בתחום הקולינריה, רואה בבישול אומנות, תרפיה והזדמנות להעז וליצור חוויות קולינריות עשירות.
נעה גדלה בבית שמעריך אוכל טוב ומגוון, ובמהלך השנים פיתחה גישה קולינרית המחברת בין...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה »

תיאור המנה:

כרע עוף עטופה בטמפורה ומטוגנת בשמן עמוק לקריספיות מושלמת.

תכולת מנה:

כרע עוף מפורקת (ירך+ שוק)

כמות:
מינימום 2 פריטים
מרכיבים עיקריים:

כרעי עוף, טמפורה יפנית, סודה, צ'ילי, מלח, שמן עמוק.

הוראות חימום והגשה:

בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של מטבח גלילי- אילת ונעה:

55807