פסטה ברוטב עגבניות קלאסי / רוזה
פסטה ברוטב עגבניות קלאסי / רוזה
חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום

חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום

נעים מאד, אני רום. גדלתי לתוך המטבח – בין סירים של סבתא ומתכונים שהועברו מדור לדור.
האהבה שלי לבישול התחילה בילדות, ומהר מאוד הפכה לדרך חיים.
למדתי את הדרך לעישון בשרים מדויק, עשיתי מסעות...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום »

תיאור המנה:

פסטה ברוטב עגבניות קלאסי כמו שעושים באיטליה, כמה פשוט-ככה טעים או פסטה ברוטב רוזה- רוטב עגבניות איטלקי קלאסי עם נגיעות שמנת לקבלת רוטב עשיר וקרמי יותר

תכולת מנה:

ליטר פסטה מעורבב עם הרוטב

כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

פסטה, רכז עגבניות, רסק עגבניות, שום, מלח, פלפל, סוכר (שמנת, אורגנו)

הוראות חימום והגשה:

במיקרוגלהקפצה קלה במחבת עד לחימום

הוראות אחסון והקפאה:

במקרר

מנות נוספות מהמטבח של חדש ביאמי! אש וטעמים- המטבח של רום :

56823