2
תיאור המנה:
מנה קלאסית מהמטבח ההונגרי, תבשיל עשיר של בשר בקר וירקות בבישול ארוך וצלייה בתנור שיוצר טעם מקורמל שלא ניתן לסרב לו
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
בליטר יש כ- 250 גרם בשר בקר
בליטר יש כ- 250 גרם בשר בקר + תוספת חצי ליטר אורז לבן
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר בקר, בצל, גזר, תפו"א, עגבניה, פלפל, שום, פפריקה, סוכר, רסק עגבניות, שמן זית, מלח, פלפל שחור
הוראות חימום והגשה:
במיקרוגלבסיר על אש בינונית עד לבעבוע, לערבב מדי פעםאורז לבן: חימום במיקרו
הוראות אחסון והקפאה:
במקרראורז לבן: אחסון במקרר