תיאור המנה:
פסטייה (מאפה בצק פילו ) במילוי בשר בקר בתוספת פרגיות מלווים בפירות יבשים ומיני אגוזים.
מנה מתקתקה, מעוטרת בקינמון ואבקת סוכר.
מנה אותנטית שהייתה מוגשת בחגים ובאירועים מיוחדים בארמון מלך מרוקו.
תכולת מנה:
תבנית עגולה קוטר 28

כמות:
מינימום 1 פריטים

מרכיבים עיקריים:
עלי פילו, בשר בקר, פרגיות, שקדים, צנוברים, מישמש מיובש, צימוקים, בצל, דבש, קינמון ותבלינים
הוראות חימום והגשה:
בתנור מחומם מראש על 180 מעלות טורבו למספר דקות
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר