1
תיאור המנה:
לזניה בשר איטלקית קלאסית עם בשר טחון שמתבשל בבישול ארוך עם יין אדום ועגבניות ואז נאפה בתנור בין דפי לזניה ורוטב בשמל קרמי, מנה מנחמת ועשירה.
תכולת מנה:
תבנית 15/20
תבנית 20/30
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
בשר טחון, יין אדום, בצל, שום, גזר, סלרי, עגבניות, דפי לזניה, רוטב בשמל (מכיל חלב וחמאה), מוצרלה.
הוראות חימום והגשה:
לחמם בתנור על 180 מעלות או במיקרו.
הוראות אחסון והקפאה:
במקרר, להפשיר במקרר.