תיאור המנה:
נתח שפונדה בעישון ארוך, המעניק לבשר עסיסיות וטעמים עמוקים.מוגש כנתח שלם ** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
1 ק"ג לאחר העישון, מתאים לכ-8 סועדים
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
נתח שפונדרה אנגוס, שמן זית, מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס
הוראות חימום והגשה:
חימום בתנור 180 מעלות כ- 5 דקות
הוראות אחסון והקפאה:
2-3 ימים בקירור






