תיאור המנה:
נתח אנטריקוט מיושן שנמשח בשמן זית ,חמאת דיז'ון ועשבי תיבול.
נצלה בתנור לוהט ובעישון עדין של עשבי תיבול.מוגש בדרגת צלייה m.w.
בהזמנה יומיים מראש.
** לא מכיל גלוטן עד רמת התבלינים, כלים נקיים ואריזה נפרדת (הסביבה אינה סטרילית מגלוטן)
תכולת מנה:
חצי נתח = כ-1,200 ק"ג
נתח שלם = כ-2.5 ק"ג
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:
אנטריקוט ,שמן זית ,חמאה,חרדל דיז'ון, רוזמרין ,טימין, פלפל שחור גרוס ,מלח גס
הוראות חימום והגשה:
כ-10 דקות בתנור ב-160 מעלות
הוראות אחסון והקפאה:
3 ימים בקירורניתן להקפאה
מעולה
יעל א. | 03.10.2024הבשר מעולה ולא יבש, והרוטב היה מושלם!!
אנונימי | 11.12.2023מנה מעולה. הבשר עשוי בדיוק כפי שצריך ולפי בקשתי אלון גם צרף רוטב יין נפלא.
אירית ג. | 26.09.2023נתח משובח, עשוי מעולה, מדויק, אהבנו
בת ע. | 12.04.2023היה קשה לחתוך וגם התייבש קצת בחימום
אנונימי | 27.09.2022מעולה!
ליאור ש. | 21.04.2022נתח טוב אך איבד מעט מעסיסיותו לאחר החימום
אנונימי | 17.04.2022היה טעים מאד אבל אחרי החימום יצא לי טיפה יבש לדעתי היה חסר קצת רוטב
יעל א. | 16.04.2022מנה שהיא וואו גדול
רעות ב. | 07.09.2021