סלט עוף ובורגול ים תיכוני
סלט עוף ובורגול ים תיכוני
המטבח של ריקי

המטבח של ריקי

ברוכים הבאים למטבח שלי - אני ריקי, כבר מגיל 13, כשצפיתי באמא שלי מבשלת את האוכל המזרחי המשובח שלה, התחיל הרומן שלי עם המטבח.
מחמותי ההודית למדתי להכין מנות בסגנון קוצ'יני (הודי) והשילוב שאני עושה...

קראו עוד »

ימי המשלוחים תלויים בישוב

עוד מהמטבח של המטבח של ריקי »

תיאור המנה:

סלט בורגול עשיר בטעמים, עם חזה עוף עסיסי (או טופו), גרגירי חומוס רכים, שעועית ירוקה, עגבניות צלויות ושפע עשבי תיבול טריים.
מנה קלילה ומשביעה, עשירה בחלבון ואידיאלית לימי הקיץ החמים.

תכולת מנה:

ליטר סלט מכיל כ- 200 ג' חזה עוף / טופו

אפשרויות לשינויים:

ניתן להחליף את העוף בטופו

יש לציין את הבחירה ב"הערות למנה" בעגלת הקניות.
כמות:
מינימום 1 פריטים
מרכיבים עיקריים:

בורגול, חזה עוף/טופו, גרגירי חומוס, שעועית ירוקה, עגבניות שרי, בצל סגול, פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק, שקדים קלויים, שמן זית, מיץ לימון, שום, כמון, סומק, מלח, פלפל שחור.

הוראות חימום והגשה:

ניתן לאכול קר
או לחמם מעט את חזה העוף / טופו ולערבב עם הסלט

הוראות אחסון והקפאה:

יש לשמור במקרר

מנות נוספות מהמטבח של המטבח של ריקי:

57588